Medicinskt nätverk

Vårt medicinska nätverk för elitaktiva

Tim Sundström - Leg Naprapat

I vårt medicinska nätverk ingår Tim Sundström som är leg.naprapat på Kroppshälsan i Örebro och även elitaktiv i klubben. 

Tim kan erbjuda behandlingar till ett rabatterat pris för elitaktiva och även rabatt för övriga medlemmar vid ett första behandlingstillfälle.

Behandlingarna syftar till att hitta orsak till uppkommen smärta och återställa funktion samt att förhindra återkommande besvär. 

För att mer säkert kunna sätta diagnos så erbjuder Tim även ultraljudsdiagnostik. 

De behandlingar som vanligtvis ges är ledbehandling, mjukdelsbehandling och stötvågsbehandling. 

Bokning sker lättast via vår onlinebokning på www.kroppshalsan.se 

Där finns även mer information och kontaktuppgifter till Tim. 

Jerker Ståhl - Osteopat

I vårt medicinska nätverk ingår Jerker Ståhl som har en gedigen utbildning och bakgrund som Osteopat. Jerker har arbetat med flera framgångsrika idrottare och elitidrott är det som ligger närmst om hjärtat. I Osteopati läggs det stor vikt vid att hitta grundorsaken till varför problem uppstår och hur man kan rätta till dem på lång sikt. 
 
Jerker Ståhl erbjuder huvudsakligen sin hjälp till våra elitaktiva i grupp A & B, men även i viss mån till elitaktiva i grupp C. Elitaktiva i dessa kategorier får redan rabatterat pris hos Jerker, med möjlighet att teckna ännu mer förmånligt avtal, individuellt med Jerker.
 
Via Jerkers hemsida kan man nå hans kontaktuppgifter: https://www.osteopatjerkerstahl.se/
 
Bokning skall ske via hemsida, mail eller SMS till Jerker. 

Tord Wiksten - Mental träning

Tord Wiksten är en före detta skidskytt och numera kommentator på Eurosport. Tord tävlade på internationell topp seniornivå från 1992 till 2003 och blev som junior världsmästare 1990. Hans två största meriter är en bronsmedalj i stafett under OS 1992 och en andra plats på världscupen i sprint säsongen 2000/2001. 

Tord arbetade under 8 år av sin karriär med mental träning och enligt honom själv var det den mentala träningen som fick tillbaka honom från år av skadebekymmer, fick honom att kunna prestera när det väl gällde och att få ett förhållningssätt som fick honom att få ut maximalt av varenda träningspass. Tord har efter sin karriär hjälpt flera idrottare med mental träning och anser att denna form av träning är oerhört viktig för att nå framgång inom sin idrott. 

Tord är medlem i vår förening KFUM Örebro Friidrott och ingår i vårt medicinska nätverk som mental coach. Tord är en kontaktperson för er aktiva från 15 års ålder och uppåt som känner att ni skulle behöva utveckla er mentala inställning. 

Tord erbjuder ett förmånligt pris för aktiva från vår förening och ni når Tord på följande kontaktuppgifter: tord@wiksten.nu & 070-689 30 38