Ny klubbkollektion och leverantör – Beställningar mottages till 29 november!

Av KFUM Örebro Friidrott

Nu är det klart med vår leverantör Stadium gällande hur vi skall arbeta med våra klubbkläder framöver. Till skillnad mot tidigare beställs kläderna digitalt, ordinarie produkter via Stadium Teamsales och MiTeam produkter (vår specialkollektion) via Daniel (daniel@kfumorebrofriidrott.se). 

Ni hittar all information och tillvägagångssätt för beställning via följande länk på vår hemsida: klubbkollektion

Information och kollektions nås även via: https://www.stadiumteamsales.se/kfumorebrofriidrott/friidrott

Nya beställningar kommer att tas emot gällande MiTeamprodukter med intervall om 2-3 månader. Från och med idag tills fredag 29 november tar jag emot beställningar av klubbkläder från vår specialkollektion. Därefter är det ca 8 veckors leveranstid innan man får plaggen. Dessa kommer att hämtas ut i kansliet och betalning kommer ske på plats via Swish eller genom att vi vidarefakturerar er. Detta är ännu inte bestämt. Vi återkommer med mer information. 

Efter den 29 november får man vänta tills nästa beställningsperiod för inköp av MiTeam-produkter. 

Notera att vi måste få in minst 5 produkter av samma plagg för att kunna lägga en beställning. Vill ni beställa något mer ovanligt (t.ex. heldräkt) är det bra att man pratar ihop sig med några så att en beställning på 5 plagg kan läggas. 

För beställning av MiTeam Produkter meddelas följande till Daniel på kansliet:

Namn:
Personnummer:
Valt/valda plagg & Storlek: 
Totalsumma:

Sammanfattningsvis: MiTEAM produkter beställs genom Daniel och leveranstiden är längre. Övriga produkter beställer man själv via Stadium Team Sales hemsida!

Mer information nås alltså via: http://www.kfumorebrofriidrott.se/sida/?ID=18486 & https://www.stadiumteamsales.se/kfumorebrofriidrott/friidrott

Vid frågor: daniel@kfumorebrofriidrott.se eller 073-622 96 82