Årets KFUM-Ledare – Mikael Kroon!

Av KFUM Örebro Friidrott

Vi vill gratulera vår medel- & långdistanscoach Mikael Kroon som i måndags fick ta emot priset som årets KFUM-Ledare. Mikael har under många år lagt ner mycket engagemang i KFUM Örebro Friidrott. Nedan ses motiveringen som gjorde att Mikael Kroon fick mottaga priset:

Mikael Kroon har under många år varit engagerad i KFUM Örebro Friidrott och gör fortfarande en stor insats bland såväl ungdomar som elit. Då Mikael i sitt civila arbete möter många döva och hörselskadade har han även integrerat flera av dessa i klubben. Mikael har alltid insett den sociala gemenskapens viktiga faktorer då det gäller att få aktiva att utvecklas och vilja fortsätta upp i åldrarna oavsett sportsliga framgångar. Mikaels ledarskap går helt i linje med KFUM Örebros värdegrund och är en värdig vinnare av årets KFUM ledare 2019