Årsmötet!

Av KFUM Örebro Friidrott
Årets KFUM:are 2019, Anders Pihlblad

KFUM Örebro Friidrotts årsmöte hölls under gårdagen den 17 mars.

Vandringspriset ”Årets KFUM:are” delades ut och årets mottagare är Anders Pihlblad tack vare hans brons på 200m under Friidrotts-SM i Karlstad 2019 samt hans deltagande i stafettlaget 4x100m (Jonathan Hirsh, Eric Larsson, Braulio Riberio och Anders Pihlblad) som blev trea på Stafett-SM i Stockholm 2019. Stort grattis Anders!
 
Carola Ringström, Fredrik Johnsson och Kenneth Thorstensson tackades av för deras tid i styrelsen och tre stycken nya styrelsemedlemmar valdes av årsmötet vilket betyder att styrelsen ser ut som följande:
 
Ordförande: Gustav Zetterlund
Vice Ordförande: Olle Jakobsson
Sekreterare: Kristina Drageryd
Kassör: Johan Ingjald
Styrelseledamöter: Linda Nordh, Victoria Tranderyd och Anders Wilhelmsson.
Suppleanter: Noha Olsson och Örjan Gyhlenius.
 
Protokoll finns här!