Medaljer på IVSM och IJSM!

Av KFUM Örebro Friidrott
Under helgen 29 februari – 1 mars har aktiva från föreningen tävlat på Veteran-SM inomhus i Malmö och Junior-SM inomhus i Göteborg med stora framgångar! 
 
I Malmö och Atleticum bärgades totalt tre medaljer som Anders Tollstern, Kenneth Thorstensson och Lars Lundegård stod för. Anders tog silver i M70 höjd med resultatet 1.26m, Kenneth slängde iväg sin vikt hela 14.03m vilket gav brons i M70 och Lars sprang på 2.22.73 i M55 800m som resulterade i en bronsmedalj. Stort grattis till era SM-tecken och till mycket fina resultat av samtliga masters-friidrottare!
 
IJSM-arenan Friidrottens Hus i Göteborg såg också fina framgångar för våra KFUM:are. Stavhopp var en mycket framgångsrik gren för föreningen med två av totalt fyra medaljer. Ebba Blomstrand vann K22 stav på 3.42m och Oliver Lundström hoppade 4.51m i P17 stav vilket gav honom ett silver. Ytterligare ett silver kom när Henrik Franzén sprang in på nytt PB 50.98 i P17 400m och i M22 1500m tog Jonathan Gustafsson brons via tiden 3.59.99. Grattis till era medaljer och till alla fina prestationer genom hela helgen!