Sammanfattning IUSM 2020!

Av KFUM Örebro Friidrott

KFUM Örebro Friidrott tackar alla funktionärer, ledare och aktiva som ställde upp för föreningen under Inomhus Ungdoms-SM. Utan er hade denna lyckade tävling inte varit möjlig att genomföra och vår ambition är helt klart att vi ska ha fler större tävlingar som denna i Tybblelundshallen framöver! 

Ett extra stort grattis ska framföras till Tilda Bernhult som under lördagen stötte nytt personbästa, 14.43m, under tredje omgången i F16 kula vilket bar henne hela vägen till en andra plats och en silvermedalj!

Precis utanför medaljerna hade vi Alvin Reinebo som stod för en mycket fin prestation i debuten på 400m när han blev fyra A-finalen för P16 på 52.48 efter en mycket offensiv löpning som gav mersmak trots att krafterna inte räckte hela vägen sista 100m. Även Albin Gyhlenius hade nära till medaljerna på en fjärde plats i P15 höjd, nytt PB 1.74m. Alfons Elmgren Hallinger kom fyra även han i P15 stav på nya personbästa 3.78m. Ebba Asp stod för sina tre bästa 60m-lopp i karriären och tog sig för första gången under 8.00s. med 7.95 i semifinalen som tog henne till finalen i F16 där hon blev femma. 

Resultat

Återigen tack för helgens mycket roliga arrangemang som vi fått mycket beröm för, vi ska vara stolta och blicka mot en framtid med fler av dessa arrangemang!