Stipendiater!

Av KFUM Örebro Friidrott
Stefan Franzén (till vänster) och Henrik Franzén (till höger).

Under föregående helg delade Närkes Friidrottsförbund ut ungdomsstipendier till aktiva inom distriktet som utmärkt sig, framför allt i SM-tävlingar, under året. Bland pristagarna fanns från KFUM Henrik Franzén och Stefan Franzén. Trots samma efternamn har de ingen koppling till varandra mer än att de under 2019 slog flertalet nya personbästan och levererade på ungdoms-SM.

 
Henrik sprang hem ett silver på 800m under USM i Trollhättan på tiden 1.57,85 vilket hade räckt till guld de senaste sex åren. Med andra ord tävlar Henrik i en årskull med mycket stor konkurrens. Stefan Franzén slog åtta stycken nya svenska dövrekord under året samt kom fyra på USM i Trollhättan med tiden 24.01 (i motvinden -3.0). 
 
Stora prestationer av er båda och vi säger naturligtvis stort grattis samt ser med spänning på vad framtiden kan bjuda på för er del!