Kringelkastet

Av KFUM Örebro Friidrott

Hej alla KFUM:are!

Under morgondagen kommer tävlingen Kringelkastet sätta något som kan ses som ett startskott för sommarens tävlingar, framför allt för seniorer då tävlingsförbudet nu är hävs. Kvar återstår restriktioner som gör att tävlingar fram över kommer ta sig lite annorlunda form.

Elin Östlund, Emma Jansson och Rebecca Högberg kommer debutera på nyrenoverade Södertälje IP. Elin är anmäld till 100m samt 200m, Emma till 100m samt 400m och Rebecca till 400m. Tilda Bernhult som redan slagit distriktsrekord två gånger om denna säsong kommer tävla i spjut. Vi önskar er alla lycka till!
Denna tävling kommer gå att följa på Svensk Friidrotts Facebook, Youtube samt hemsida. Fler av Sveriges främsta friidrottare, såsom Daniel Ståhl, kommer att tävla så fina tävlingar väntar.

På måndag kommer kommer sommarfriidrottsskolan att starta och på ett roligt samt ansvarsfullt sätt för att inte riskera ökad smittspridning. Både Tybblelundshallen och områden på och runt GIH kommer intas av de friidrottssugna barnen.

Föreningen och kommunens fritidsförvaltning arbetar tillsammans för att ta fram ett avtal som ger oss förtur på arenan vid våra mest populära träningstider. Det har efterfrågats från stora delar av föreningens tränare. Föreningen arbetar även för en förstudie i egen regi gällande ny utomhusarena utanför Tybblelundshallen. Detta för att försöka snabba på processen för att nå det vi vill ha, en egen utomhusarena att bedriva vår verksamhet på!

Trevlig sommar önskar KFUM Örebro Friidrott!