Inför ISM i Malmö!

Av Gustav Zetterlund

Det är dags för Svenska Mästerskapen inomhus 2021 i Malmö! Vi har denna upplaga ett antal KFUM:are till start.

Under den inledande fredagen har vi bland annat fyra starka grabbar under ledning av Micke Kroon som ska dra igång på herrarnas 3000m. Wille Bergentz, Jonathan Gustafsson, Martin Regborn och Tim Sundström har alla visat framfötterna på träning och vi håller tummarna för att det överförs i bra tider! Ytterligare en KFUM:are ger sig ut på banan idag och det är Tom Johansson i stavhoppet. Han är tillbaka från en fotskada och hoppas på att ISM blir bra för dig och coach Uffe Hammarberg!

Under lördagen ska resterande av KFUM:arna ge sig ut på banorna i Atleticum och dagen inleds med Emma Jansson och förra årets silvermedaljör Elin Östlund på 60m. Båda tränas av Nils Holmdahl och gör sina säsongsdebuter. Simon Sharapo är näst ut på tur under lördagen som också finns anmäld till 60m. Simon som tränas under regi av Foppa Forsmark. En av grabbarna som finns anmäld på 3000m och har visat mycket god form under säsongen finns även anmäld till 1500m och det är Jonathan Gustafsson. För honom är det försök på lördagen och den tuffa finalen går på söndagen. Avslutar lördagen gör Emma Jansson som även finns anmäld på 200m med försök under lördagen och möjligheter till final på söndagen.

Vi hoppas att vi har några av deltagarna som tar sig från försök på lördagen till final på söndagen annars är det mesta dels en finaldag på söndagen som avslutar ISM i Malmö. Stort lycka till!