Ny Ungdomskonsulent

Av Rebecca Edberg
Rebecca Edberg är ny Ungdomskonsulent hos oss på KFUM Örebro Friidrott


Från 6 april arbetar Rebecca Edberg på vårt kansli för att stärka upp friidrottsverksamheten för klubbens alla barn- och ungdomsgrupper och deras ledare. Vi har passat på att ställa några frågor till Rebecca för att ta reda på lite mer om vem hon är!


Berätta lite om dig,
Jag heter Rebecca Edberg, är 23 år och är utbildad Idrottskonsulent. Jag är född, uppvuxen och bor i Köping och har sedan jag var 6 år gammal tränat och tävlat i friidrott. Jag har sedan jag var liten alltid älskat friidrott, så därför har mitt engagemang varit väldigt stort.
Jag har varit ledare både i IK Westmannia Köping och i IFK Lidingö friidrott. Utöver mina ledarroller sitter jag med i Västmanlands friidrottsförbundsstyrelse, är utbildare inom kast och har det senaste 3 åren suttit med i SFIFs ungdomsråd där jag nu klivit av.

3 fakta om dig:

Oj svårt men då tror jag ändå att jag skulle säga:
– Att jag älskar tacos, jag skulle kunna äta det alla dagar i veckan om jag fick.
– Jag önskade mig ett par startblock i födelsedagspresent när jag var 6år gammal. Jag startade i köket och sprang till vardagsrummet.
– Jag gillar att fota filma och redigera videos på min fritid.

Det ska bli så roligt att vara en del av KFUM och att arbeta tillsammans med er alla.

Vi hälsar Rebecca välkommen och hoppas att du ska trivas hos oss!