Svealandsmästerskapen den 14-15 mars i Gävle

Av KFUM Örebro Friidrott
Hej på er! 

Nu börjar det dra ihop sig inför Svealandsmästerskapen den 14-15 mars i Gävle.  Närke ordnar med gemensam bussresa till och från Friidrottshallen Omega, Gavlehov i Gävle och till och från boendet på Scandic Gävle Väst för alla aktiva. 

 

Tidigare har inbjudan till förträffen med gemensam träning och info inför Svealands (torsd 27 feb kl. 18) skickats ut och många har anmält sig, men det finns plats för många fler!

 

Sista anmälningsdag är den 1 mars för att Närkes anmälningar ska hinna sammanställas. Info om anmälningsprinciper m.m. finns på Närkes Friidrottsförbunds webbplats.

Kostnader som uppkommer i samband med Svealandsmästerskapen, anmälningsavgifter, mat och logi faktureras föreningen från Närkes friidrottsförbund efter tävlingen. Bussresan betalar distriktet.

 

Glöm inte bort att påminna de aktiva om att anmäla sig, senast på söndag 22 feb, till förträffen inför Svealandsmästerskapen i Tybblelundshallen den 27 februari. På träffen kommer vi gå igenom övrig info inför tävlingen. Är det något ni kommer på som ni behöver veta innan den 27 februari är det bara att höra av sig!

 

Mvh,

Kent Runesson, Närkes Friidrottsförbund

070-5930282